Monipuolinen kukkatalo ja puutarha, myös hautaustoimistopalvelut

Lieksan Viherkeskus ja hautauspalvelu Oy on monipuolinen kukkatalo ja puutarha. Yritys on toiminut Lieksassa jo vuodesta 1954, tosin nimi ja omistajat ovat vuosien aikana vaihtuneet. Nyt yrittäjinä toimivat hortonomi Ismo Tynkkynen ja puutarhuri Johanna Tynkkynen

Tutustu ajankohtaiseen tuotevalikoimaamme ja palveluihimme. Olemme laajentaneet toimintaamme siten, että yrityksellämme on myös täyden palvelun hautaustoimisto. Kauttamme järjestyvät asiaan kuuluvat hautajaisjärjestelyt, tarvittavat hankinnat ja kukkalaitteet.

Lieksan Viherkeskus ja hautauspalvelu Oy sijaitsee kauniin itäsuomalaisen Lieksan kaupungin keskustassa. Täällä on paljon nähtävää ja ennen kaikkea koettavaa... Suuren Pielisen ympäriltä löytyy lähes kaikki, mitä ihminen voi toivoa: upea, suurimpia taiteilijoitamme innoittanut kansallisaarteemme Koli vaaroineen, Ruunaan kosket koskenlaskuretkineen ja retkeilyalueineen, Reima ja Raili Pietilän suunnittelema kirkko kuin taivas, ainutlaatuinen ja monipuolinen Pielisen museoalue, kansainvälisesti tunnetun taiteilija-puuveistäjä Eeva Ryynäsen erämaa-ateljee ja musiikin alalta jokakesäinen Lieksan Vaskiviikko. Puutarhakulttuuria kauneimmillaan edustavat kiitosta saaneet, hyvinhoidetut, avarat puistot erinomaisine ulkoilumahdollisuuksineen. Lieksan kaupunki pursuaa hengenravintoa ja välittömän ystävällisiä ihmisiä on likimain 12000.