Kattavat hautauspalvelut Lieksassa

Yhteystiedot ja sijainti

Lieksan Viherkeskus ja Hautauspalvelu Oy tarjoaa kattavat hautauspalvelut Lieksassa sekä lähialueilla. Ole yhteydessä hautaustoimistoomme puhelimitse tai tule käymään myymälässämme, niin sovitaan hautauksen järjestelyistä.

Kun suru kohtaa, olemme apunasi. Kunnioitamme ja huomioimme toiveesi hautaukseen liittyen ja pyrimme aina palvelemaan jokaista asiakasta yksilöllisesti sekä kiireettömästi. Käytännön toimiin ryhtyminen hautauksen järjestämiseksi voi tuntua hyvin raskaalta surun keskellä. Siksi me olemme paikalla. Tule käymään hautaustoimistollamme, ja anna meidän hoitaa kaikki hautausjärjestelyihin liittyvät asiat puolestasi. Kauttamme järjestyvät arkut, uurnat, kukkalaitteet, kuljetukset, hautakivet ja perunkirjoitukset. Olemme Hautaustoimistojen liiton jäsenliike.

Voit olla yhteydessä Ismo Tynkkyseen, puh. 040 164 7445, kaikissa hautaukseen liittyvissä asioissa ja kaikkina vuorokaudenaikoina. Toivomme myös, että soitat meille sopiaksesi tapaamisajan ennen kuin saavut hautaustoimistolle.

Arkut, uurnat ja kuljetukset

Myymme Suomen Hautaustoimistojen Tukkukauppa Oy:n valmistamia korkealaatuisia kotimaisia puurunkoisia arkkuja ja uurnia. Yleisimmät arkku- ja uurnamallit löydät myymälästämme, ja kaikki mallit löytyvät SHT-Tukku Oy:n verkkosivuilta. Palveluumme kuuluu kaikista hautajaisiin liittyvistä vainajan kuljetuksista huolehtiminen omalla autollamme.


Kuljetuspäivystys:
Puh. 040 164 7445
Ismo Tynkkynen

Kysy lisää

Kukkalaitteet, hautakivet, adressit ja perukirjat

Sidomme ammattitaidolla tuoreista kukista toiveidesi mukaiset kukkalaitteet hautajaisiin. Voit katsoa esimerkkejä valmistamistamme kukkalaitteista kuvagalleriassa. Myymälämme valikoimasta löydät myös kauniit adressit.


Tarjoamme apua hautakiven valintaan ja huolehdimme hautakiven asennuksesta, uudistamisesta, kaiverruksista sekä puhdistuksista. Yhteistyökumppanimme hautakiviasioissa on Joen Kivituote Oy.


Hautauspalvelumme kattaa lisäksi perukirjojen laatimisen kohtuullisella aikataululla ja kilpailukykyisin kustannuksin.

Kukkapalvelut

Palveluhinnasto

 • Vainajan kuljetus Lieksassa

  190 €

 • Vainajan kuljetus Viekiin, Nurmijärvelle ja Vuonislahteen

  220 €

 • Vainajan kuljetus Joensuuhun/Joensuusta

  300 €

 • Vainajan kuljetus kauempaa sopimuksen mukaan.

 • Vainajan arkkuun laitto ja pukeminen

  50 €

 • Valokuvaus

  90 €

 • Vainajan vaatetus

  alkaen 45 €

  sisältäen puuvillapaidan ja sukat

 • Arkkulaitteet

  alk. 60 €

 • Kukkavihkot

  alk. 60 €

 • Perunkirjoitus kiinteällä hinnalla

  450 €