Kukkavälityksen palvelut Lieksasta

Ota yhteyttä

Lieksan Viherkeskus ja Hautauspalvelu Oy tarjoaa palvelut vaivattomaan kukkavälitykseen. Kauttamme tilaat eKukka-kukkalähetykset kotimaassa, ja oma lähettimme hoitaa kukkatervehdykset saajilleen Lieksassa sekä lähialueilla. Lue lisää ja ilahduta lähimmäistäsi kauniilla kukilla.

eKukka-kukkavälitykset kauttamme

Toimimme yhteistyössä eKukan kanssa. eKukka-kukkavälityksellä kukkatervehdyksen voi lähettää vaivattomasti minne tahansa Suomeen – kukkalähetti toimittaa kukat suoraan vastaanottajalle. Voit tehdä kukkatilaukset eKukan verkkosivuilla tai ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Olet aina myös tervetullut asioimaan myymäläämme Lieksan keskustaan.

Kukkalähetykset Lieksaan ja lähialueille

Omat kukkalähettimme huolehtivat kukkatervehdysten toimittamisesta Lieksan alueella. Kukat toimitetaan vastaanottajalle tilauspäivän aikana. Hautajaiskukkien toimitusten ajankohta voidaan sopia tarpeen mukaan. Kukkavälityksemme toimittaa kaikenlaiset kukkatervehdykset, kuten vauvaonnittelut, valmistujaiskukat, syntymäpäiväonnittelut, arjen yllätykset sekä surunvalittelut.

Voit tehdä kukkavälitystilauksen Lieksan alueelle ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Kukkalaitteen ja välityksen hinta varmistetaan tilauksen yhteydessä, kun olemme sopineet kukkalaitteen ja toimituksen yksityiskohdista. Toteutamme kaikenlaiset kukkalaitteet ja kimput toiveidesi mukaan – vain mielikuvitus on rajana.

Tutustu kuvagalleriaamme